NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent inicia la creació de més de 5.500 m2 de noves zones esportives i d'oci als seus barris

Als parcs de Sant Rafel, Pere IV, el Llombo i el Passeig de Benarrai.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat les obres per a la creació de cinc noves zones esportives i d’oci en diferents barris de la ciutat. Les intervencions s’han iniciat aquesta setmana i tindran una durada aproximada de 4 mesos. Suposaran la dotació de nous equipaments als parcs de Sant Rafel, Pere IV, el Llombo i el Passeig de Benarrai sobre una superfície de 4939 m2.

En el cas del mirador de Pere IV s’habilitarà una pista de bàsquet a l’aire lliure i es faran millores a l’enjardinament i mobiliari urbà. L’actuació, que s’inclou al conjunt d’iniciatives de recuperació de l’entorn del riu, afectarà una superfície total de 1032 m2, i modificarà els usos d’una part reduïda de l’actual aparcament, que mantindrà 1350m2 destinats a estacionament de vehicles.

Al parc de Sant Rafel s’instal•larà una pista poliesportiva, i es reordenaran les immediacions amb la modificació dels camins existents i les superfícies enjardinades, per a la seua integració amb la resta, afectant una superfície de 995m2. El Llombo també comptarà amb una pista poliesportiva i se substituiran els jocs infantils existents, reordenant-se el parc i intervenint-se a l’espai ubicat junt al col•legi Lluis Vives. Tant aquesta com l’actuació anterior tindran caràcter reversible a l’espera del desenvolupament urbà. En aquest cas l’actuació afectarà una superfície de 1.471 m2.

En la zona de Benarrai es faran dues actuacions. Dins del primer projecte d’instal•lacions esportives s’actuarà en una superfície de 1441 m2 creant-se una nova pista poliesportiva i ordenant-se l’aparcament provisional existent darrere del col•legi Carmelo Ripoll. Es plantaran arbres entre el centre i el carrer, i es col•locaran pilons per marcar un pas per als vianants entre la zona d'estacionament i el col•legi. També es plantaran arbres en l'aparcament, el que suposarà una millora paisatgística d’aquest solar.

Uns nous espais que permetran punts d’encontre per a la ciutadania alhora que fomenten la pràctica de l’esport i la vida activa en la ciutat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.