NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Rotary Club de Xàtiva lliura el XV Premi Nacional de Pintura a Pepe Castells

Per l'obra Estudio-X.

El Rotary Club de Xàtiva ha lliurat el XV Premi Nacional de Pintura a Pepe Casells per l’obra “Estudio-X”. Castells, que s’emborsa 1.500 euros es va imposar sobre un total de 33 finalistes, fruit de la selecció del jurat entre les 79 obres presentades. L’acte tindria lloc al restaurant Casa la Abuela,

Degut a la qualitat dels treballs que van concorre al certamen, el jurat va concedir dos accèssits, el primer a Rafaela Prats que recollia el premi de mans de l’alcalde Roger Cerdà i el segon per a Vicente Miñana. Es dóna, a més, la casualitat que tots els artistes guardonats són xativins.

L’obra premiada “Estudio-X” és un homenatge a la ciutat de l’artista de gran format 130x97 cm realitzada en acrílic sobre llenç.

El Rotary Xàtiva es troba immers, a més, en la commemoració del trenta aniversari de la seua fundació.

El Rotary Internacional té com un dels seus objectius promocionar la solidaritat, el bé social i la cultura. Com promotor cultura, el Rotary Xàtiva organitza dos esdeveniments: aquest biennal de pintura i el biennal de gravat Josep de Ribera, aquest últim en col·laboració amb l’Ajuntament de Xàtiva.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.