NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Pedro Galisteo conta la crisi del tèxtil en fotos

Pedro Galisteo exposa la seua mirada sobre la crisi del tèxtil a la Comunitat Valenciana en el centre comercial El Teler

Pedro Galisteo va nàixer en Ontinyent en l’any 1985 i va viure molt a prop la crisi del tèxtil, així que la seua mirada fotogràfica sobre la decadència del sector és interessant i, a la vegada, històrica. Fins el 31 de desembre, el centre comercial El Teler de la capital de La Vall acull una mostra d’este artista, diplomat en estudis fotogràfics per l’Espai d’Art Fotogràfic de València, especialitzat en reportatge documental per l’Escola Ultravioleta de Madrid i interessat en el tractament dels temes des d’un punt de vista crític i personal.

Des de que començarà la crisi en 2007, un total de 702 empreses del sector tèxtil i confecció de la Comunitat Valenciana han tancat les seues portes. S’han quedat sense feina 13.000 persones i 10.000 famílies s’han vist afectades pels comiats. Malgrat que La Vall d’Albaida té 617 empreses tèxtils en actiu, el 39% d’elles en Ontinyent, el desenvolupament econòmic de la comarca s’ha sumit en una profunda recessió que es plasma en unes fotografies crues i descriptives que no deixen indiferent a ningú.

El seu treball ‘Crisi tèxtil en la Comunitat Valenciana’ ha estat nominat als Descobriments Photoespaña 2014 i ha estat guardonat amb el primer premi del concurs de fotografia de reportatge UVPhoto i amb el tercer premi en el Saló Internacional de Fotografia Ciutat de Xàtiva. Però ací no acaben els reconeixements de Galisteo, perquè enguany ha publicat cinc reportatges en la revista Interviú i se li ha atorgat una menció d’honor als premis internacionals de fotografia IPA 2014, en la categoria de notícies generals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.