NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

PSPV i Compromís ultimen el pacte per garantir un govern progressista en l'Alcúdia de Crespins

Ja ho van fer al 2015.

Ja ho van fer al 2015 i a hores d’ara PSPV i Compromís de l’Alcúdia de Crespins ultimen el pacte de govern perquè siguen les forces progressistes les que manen en la propera legislatura, tal i com han decidit la majoria dels veïns a les eleccions municipals del 26 de maig. Compromís fou la primera en moure fitxa; després de parlar primer de què fer i com, finalment queda saber quin serà el repartiment de càrrecs i responsabilitats.

Al 26M, l’Alcúdia de Crespins va repetir els mateixos resultats de 2015 en quant a la distribució de regidors. El PP guanyava les eleccions amb un 4% de vots però empatava a 5 edils amb el PSPV que també creixia en un 5,72%. Compromís també reeditava els seus 3 representants però va perdre un 11,19% de recolzaments respecte a fa 4 anys.

Per a ambdues formacions el pacte de govern estarà supeditat al desenvolupament d’un programa de govern progressista de millora per al poble i de la qualitat de vida dels seus veïns.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.