NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Anna Moner inicia el cicle "Converses a la Biblioteca" de Xàtiva

Amb la presentació del seu llibre La mirada de vidre.

La Biblioteca Municipal de Xàtiva ha iniciat el cicle “Converses a la Biblioteca” amb la presentació de la novel.la “La mirada de vidre” de l’escriptora Anna Moner. Aquest nou format d’activitat cultural té com a objectiu apropar al públic a diferents personalitats del món de la literatura, l'art i la cultura, amb un context de conversa.

Durant l’acte, l’escriptora va dialogar amb el filòleg i periodista Adrià Castells. Ana Moner ha publicat altres llibres com “Els mans de la deixebla“, Premi Enric Valor de la Diputació d'Alacant, i “El retorn de l’Hongarés”, Premi Alfons el Magnànim de la Diputació de València i Premi Túria a la millor contribució literària. També ha rebut el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians al millor assaig.

Amb “La mirada de vidre” va guanyar el premi de novel·la dels XXX Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2018. En ella aborda la part més fosca de la naturalesa humana. A més d’escriptora, és artista plàstica, col·labora en mitjans de comunicació i treballa en diversos projectes.

Una nova iniciativa que comptarà amb més edicions al llarg de l’any.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.