NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

A la Vall d'Albaida la campanya de fruita d'estiu arranca amb pessimisme

Per la baixa qualitat de les varietats primerenques i els preus en descens.

És temps de fruita dolça i a la Vall d’Albaida la campanya ha començat amb un augment de la producció però el desànim s’estén a les cooperatives per l’augment dels desequilibris del mercat, uns preus a la baixa i la poca demanda degut a la falta de color i sabor de la fruita primerenca.

Tot i així es confia en que la demanda es recupere com conseqüència del repunt les temperatures en Europa, que estimula el consum i pel grau de maduresa de les varietats comercialitzades que han guanyat en qualitat i sabor. I és que aquesta cooperativa de camp Llutxent-Otos és una de les 70 sòcies que forma part d’ ANECOP, una cooperativa de cooperatives que té l’honor de ser la primera exportadora de cítrics del món.

Una cooperativa que, a més, es divideix en vàries seccions; una diversificació que els fa més competitius i que els ajuda a comptar amb més socis.

Hui per hui la cooperativa és més citrícola, amb una producció de 24 milions de quilos que fruitera.

Als últims anys els productors pateixen un gran desequilibri; és exagerada la diferència entre el que rep i la venda al públic; d’ací que quasi siga una necessitat confiar en cooperatives com aquesta que vetla pels seus interessos.

A més d’actuar com intermediari financer i comercialitzar les produccions, aquesta cooperativa subministra als socis els elements i productes necessaris per al cultiu i el rec de les seues explotacions.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.