NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia tanca la IV Gandia Pride, Orgull Gandia

Amb el concurs travesti i la festa final de la diversitat LGTBI.

Gandia ha posat el fermall a una setmana intensa d’activitats en la IV edició de la Gandia Pride, Orgull Gandia. Uns dies on la localitat ha acollit una àmplia programació posant l’accent en la cultura amb exposicions, tallers i música amb l’objectiu de donar visibilitat als drets i llibertats del col·lectiu LGTBI.

El dissabte grans i menuts van poder gaudir del taller “Sigues com sigues, estima a qui estimes” en la Plaça del Rei en Jaume I. Després arribaria un dels plats forts amb el concurs travesti organitzat pel Consell dels Joves de Gandia amb la col·laboració del Departament de Diversitat de l’Ajuntament.

Prop d’una desena de participants van pujar a l’escenari per a oferir el seu show al públic assistent.

La festa continuaria per la nit amb actuacions per la diversitat amb Leticia Sabater, Pupi Poisson i la Jungla Party.

El divendres 28 de juny hi haurà l’acte institucional amb motiu del Dia Internacional de L’Orgull LGTBI on es llegirà un manifest en l’Ajuntament de Gandia.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.