NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La VIII Fira de l'Automoció de Xàtiva, organitzada per Adexa, es salda amb gran èxit

Amb més de 200 vehicles venuts.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà i Jesús Blázquez, president de la secció d’automoció d’Adexa foren els encarregat d’inaugurar la vuitena Fira de l’Automoció que durant tres dies ha engalanat l’Albereda Jaume I a l’altura de Correus fins al Gran Teatre. 3 dies on s’han aconseguit vendre més de 200 vehicles gràcies a les immillorables promocions realitzades pels participants i a una edició que s’ha fet més gran que mai.

Uns objectius que s’han complit amb escreix convertint a Xàtiva en l’epicentre del motor de la comarca. La Fira s’ha ampliat enguany fins als 9.000 m2 i ha comptat amb la participació de 30 marques oficials, 7 més que al 2018. La varietat va regnar als vehicles exposats, tant nous, de quilòmetre 0, d’ocasió i de noves motoritzacions com híbrids o elèctrics.

Amb aquesta fira, recuperada en 2018 després de 6 anys sense celebrar-se i el concurs popular d’arròs al forn, també rescatat, Adexa comença una nova etapa de potenciament de l’economia local, després d’un període d’esforç per estabilitzar l’associació i de col·laboració amb l’Ajuntament.

Es tanca així una fira d’automoció molt productiva per a les empreses participants on més de 200 persones estrenen cotxe gràcies a ella.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.