NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ondara inaugura la IV Fira de la Paraula i la Bona Taula

Amb gastronomia, llibres, artesania i música.

Ondara ha celebrat la IV Fira de la Paraula i la Bona Taula, organitzada per les Regidories de Promoció Econòmica i de Cultura de l’Ajuntament. Una cita que es va ajornar el passat mes d’abril per qüestions meteorològiques. El dissabte pel matí es va inaugurar amb la visita institucional per les instal·lacions. Aquesta edició englobaria diversos esdeveniments al voltant del recinte del Prado: la Fira del Llibre, gastronomia amb la Comissió Soledat 2019,  el Mercat de la Terra i Artesania al Prado organitzat per l’Associació de Comerciants, la II Fira dels Vins de la Marina Alta, activitats infantils i música.

Quant a la gastronomia, els assistents van gaudir d’un gran aparador de productes de proximitat artesanals i d’elaboració pròpia. A més, els festers de la Soledat elaborarien plats típics per a recaptar fons per a l’organització de les festes d’enguany.

En la Fira del Llibre s’exposarien exemplars d’escriptors locals i comarcals. Per la vesprada els més menuts gaudirien de tallers, teatre i jocs tradicionals. I molt bona música amb passa carrer i concert del Conjunt Instrumental de l’Associació Musical Coda i de la Banda Juvenil de la Unió Musical d’Ondara. Com a colofó es celebraria el gran Concert de Primavera a la Plaça de Bous amb Maria del Mar Bonet i Jonatan Penalba.

Una gran festa local que va unir diferents propostes culturals i activitats per a tots els públics.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.