NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Roger Cerdà deixa oberta l'oferta de gestió de delegacions i assumeix que serà investit en segona volta

El ple d'investidura serà aquest dissabte 15 de juny a les 12.

L’alcalde de Xàtiva i aspirant a la reelecció, Roger Cerdà,  ha fet balanç de la ronda de contactes realitzada amb les altres forces polítiques que han obtingut representació al consistori: Xàtiva Unida, PP i Ciudadanos, aquesta última l’única que ha acceptat assumir delegacions. Cerdà trau una impressió positiva de les reunions i assegura que l’oferta de col·laboració seguirà oberta durant tota la legislatura.

Una de les concessions ofertes per Cerdà que tant el PP com Ciudadanos accepten és la d’assignar un assessor-secretari als grups de l’oposició que s’encarregue de les tasques de coordinació i administració municipal.

Pel que fa al seu ple d’investidura d’aquest diumenge i malgrat que el partit socialista ha obtingut una ampla majoria, aquesta no ha sigut una majoria absoluta i reconeix que el seu nomenament com alcalde no depèn sols del seu grup. També assumeix que serà nomenat en segona volta perquè altre escenari seria il·lògic.

Cerdà ha subratllat que el passat 26 de maig les urnes van donar un resultat inqüestionable obtenint el PSPV el doble de regidors que la segona força més votada, Xàtiva Unida; 6 més que el PP i 8 més que Ciudadanos i es quedaren a 172 vots d’aconseguir la majoria absoluta.  Amb això afirma que la voluntat ciutadana és clara: vol un alcalde socialista.

El ple d’investidura serà aquest dissabte 15 de juny a les 12.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.