NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Quintà 2019 i la Reina Inés Doménech brillen la nit de la seua proclamació

Com protagonistes de les Fogueres de Xàbia.

Inés Doménech Font ha sigut proclamada com la màxima representant de les festes de Fogueres de Xàbia 2019 en un acte que també va servir per donar el tret d’eixida a la Quintà 2019, Xé quin desastre! com principals actors i actrius de l’edició d’enguany.

La proclamació, com es tradicional va tenir lloc en una abarrotada plaça de la Constitució i amb un trage de valenciana, del mateix color de fons que el de la Regina, presidint l’escenari. Un vídeo on diferents membres de la Comissió de Fogueres vestien poc a poc a la protagonista encetava l’acte que seria conduït per Raúl Martínez, que es presentava dialogant amb el públic. Els primers en desfilar serien  Lola Ivars, presidenta de la Comissió de Fogueres i el  regidor de Festes, Antonio Miragall. Però per a que un entren altres s’han d’acomiadar així que primer es va donar la benvinguda a Itziar i Rubén com presidents del 2018 i  Marta, Laura i Carmen, Regina i Dames de l’any passat.

Ara sí les exaltacions foren per als càrrecs del 2019; els primers que coneixem són  als presidents de la Quintà d’enguany, Marina Mosquera i Israel Aguilar; darrere d’ells  es va rebre a la resta de parelles de festers i festeres. Després de proclamar a la Cort d’Honor arribaria el moment de les Dames d’Honor 2019  Maria Sobrino i Maria Signes.  Exultant i radiant va aparèixer Inés Doménech entre aplaudiments i les notes de l’himne de fogueres de Gonzalo Ortolà ressonant en la plaça. L’alcalde de Xàbia, José Chulvi, seria l’encarregat d’imposar-li la banda acreditativa del càrrec; càrrec encetat amb un gran castell de focs d’artifici.

Així la Regina de 2018 i Dames deixaren lliures els seus seients a les seues successores. Ja als seus trons, Inés i Dames van rebre les pleitesies de la resta de càrrecs festeres de Xàbia i la marina; municipis com Gata de Gorgos i Teulada, després els majorals de la Mare de Déu de Loreto, les abanderades mora i cristiana i la Reina de la Casa Andalusia. Tancarien els actes els parlaments de la presidenta de la Comissió, el regidor de festes i l’alcalde de Xàbia.

Una proclamació magnífica com preludi dels dies de celebració que s’acosten. Les festes s’enceten aquest divendres 14 de juny amb el Dia del Pregó.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.