NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El projecte "Tèxtil d'ambient" guanya el concurs Seat Textil Challenge

Organitzat per la Càtedra AITEX-UPV del Campus d'Alcoi.

Les instal·lacions de SEAT Martorell han acollit la final del Concurs SEAT Textile Challenge organitzat per la Càtedra AITEX-UPV al Campus d’Alcoi que ha lliurat el primer premi al projecte “Tèxtil d’ambient” de Sara Peris, Javier Romera, Carlos Abizanza i Gabriel Mateu. L’objectiu del certamen ha estat en resoldre el repte plantejat per SEAT: Com millorar l’experiència de l’usuari mitjançant tecnologia tèxtil?” al qual es sumaren més de 90 idees inicials presentades per estudiants de diferents graus.

Un certamen que ha comptat amb diverses fases al llarg de quatre mesos. A la semifinal arribaren 7 equips

El projecte guanyador “Tèxtil d’ambient” millora l’experiència de l’usuari amb un tèxtil de fibra òptica que mitjançant un fotosensor integrat al cotxe simula la llum exterior. Al lliurament de premis, SEAT a més es va comprometre a incorporar estudiants en pràctiques.

l segon equip guanyador fou “Cinturó de seguretat  més còmode i amb senyal d’avís” de Chirstian Fuentes, María Pérez i María Sancho i el tercer premi se l’emportà el projecte “Al volant d’un Seat viu més i millor” de Víctor Silvestre i Iñaki Blanquer.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.