NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

50 escolars arrepleguen en menys d'una hora més de 4.000 burilles a l'Arenal de Xàbia

Dins de la campanya "Per un mar sense plàstics" de l'Oceanogràfic.

4.054 burilles van recollir ahir 50 escolars en menys d’una hora en la platja de l’Arenal de Xàbia; burilles que tarden en descompondre’s entre 10 i 15 anys. Aquesta activitat de neteja i de posterior pesatge del fem formaren part de la segona edició de la campanya “Per un mar sense plàstics”  de la fundació Oceanogràfic que ahir es presentava al parador.

La platja de l’Arenal, punt turístic per excel·lència de Xàbia, està aparentment neta; no hi ha plàstics però si es tamisa l’arena, ixen burilles a centenars. Tots els materials necessaris per a aquesta tasca foren proporcionats per la fundació.

Els alumnes de primària del CP L’Arenal es van dividir en quatre grups i s’empraren a fons en netejar la platja.

Els escolars són hui e dia el futur i l’esperança del planeta i com es va vore ahir és una generació compromesa amb el medi ambient i en la lluita contra el canvi climàtic.Tots ells portaren bon compte de tot el recollit

I saben ben bé que no s’ha de fer i que sí per a mantenir netes les platges.

La campanya “Per un mar sense plàstics” va comptar també amb una xerrada de sensibilització enfocada als menuts; l’exposició d’escombraires marines i el repartiment del còmic de meduses.

Hui, almenys, la platja de l’Arenal de Xàbia, la més familiar estarà un poc més neta.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.