NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva viu un emotiu minut de silenci per l'assassinat d'una dona

Dia de dol oficial.

 Hui Xàtiva ha despertat consternada davant l’execrable crim perpetrat ahir per la vesprada que va acabar amb la vida d’una de les seues veïnes, Isabel Elena Raducanu, de 36 anys i que estava embarassada de 6 mesos. L’Ajuntament ha declarat dol oficial en el terme durant tot el dia. Així les banderes institucionals han onejat a mig pal; s’han suspès els actes públics oficials i a les 12 ha tingut lloc l’acte de concentració i  un emotiu minut de silenci al que s’han sumat nombrosos veïns i  mitjans de comunicació. La corporació municipal al complet en veu del seu alcalde, Roger Cerdà, ha condemnat els fets.

Els agents del grup d’Homicidis de la Policia nacional de València investiguen l’assassinat d’Isabel, de nacionalitat romanesa, que fou brutalment degollada ahir a sa casa, ubicada al cèntric carrer de Francisco Gozálbes, ubicat molt a prop de l’Ajuntament i l’Albereda.

L’assassinada mantenia una relació sentimental amb un home natural d’Alberic, qui fou qui, passades les quatre de la vesprada va donar la veu d’alerta a la Policia. De moment, es descarta la seua participació en els fets.

Hui els veïns de Xàtiva han traslladat la seua enèrgica repulsa davant aquesta nova manifestació de violència cap a les dones.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.