NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Anima inaugura la seua seu

Anima inaugura local en Ontinyent cedit gratuïtament per un anònim i estalvia 11.000 euros en la seua adequació gràcies als col?laboradors

L’associació Anima d’Ontinyent ja compta amb una seu física on poder realitzar els seus serveis de recolzament a familiars i amics de persones malaltes de càncer. La seu, ubicada al carrer Gomis 51 junt a la residència Sant Francesc i cedida gratuïtament per un anònim s’inaugurà amb el recolzament de l’Ajuntament i la Diputació de València així com d’empreses que han treballat per aquest projecte de manera altruista i que han aconseguit que Anima estalvie 11.000 euros en la seua adequació. Anima ha comptat amb la col·laboració de l’interiorista Rafa Muñoz, coordinador del projecte i un dels socis fundadors; Jana Montés, arquitecte; Rafa Moreno, guixaire; Antoni Pau, vidrier; Roberto Ortiz, fontaner; Vértice Construccions, INEL, Nanatura, Ento, Encarte i Servisó

L’associació ha treballat molt en menys d’un any des de la seua constitució i ja té preparat tot un programa d’activitats de cara al 2015.

Un camí on l’associació sempre ha estat acompanyada per la regidora de Sanitat, Virtudes González.

La inauguració es va realitzar amb una jornada de portes obertes a la que acudiren socis, col·laboradors i membres de la corporació municipal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.