NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les seues deeses gregues d´Enric Pont

L´artista exposa en el museu d?Atzeneta d?Albaida la seua visió de les deesses de la mitologia grega en versió fotogràfica

L’artista Enric Pont, nascut en Atzeneta d’Albaida, exposa estos dies en el museu del seu poble la seua visió de les deesses de la mitologia grega, una mostra de 40 fotografies retocades digitalment que aprofondeixen en les tècniques més innovadores i, a la vegada, tracten un dels temes més clàssics de l’art.

Les 40 fotografies tractades digitalment tenen un format de 175 x 100 i están fetes en vertical per a poder aprofitar bé l’espai.

Esta mostra que ara pot vore’s en Atzeneta d’Albaida viatjarà fins a Ontinyent i, d’ahí, a moltes altres localitats espanyoles que podran contemplar l’obra de Pont, una exposició que ha comptat amb molts col·laboradors i que, per tant, és una miqueta de tots.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.