NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Atzeneta d'Albaida acull la Jornada de Tecnificació Sub 14

Amb victòria per a Alacant en categoria masculina i de Castelló en femenina.

El camp municipal El Regit d’Atzeneta d’Albaida ha albergat un Triangular de la Jornada de Tecnificació Sub 14 tant masculí com femení, organitzat per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana amb la presència de les seleccions provincials de Castelló, València i Alacant. En xics, els jugadors alacantins s’imposaren als dos partits de 35 minuts amb resultats 4-1 davant el Castelló i 1-0 amb el València. Pel que fa a les xiques guanyaria la selecció de Castellí, entrenada per Santi Triguero al vèncer 2-1 a Alacant i 1-0 a València

En Atzeneta es va donar la foto per a la història en el futbol femení de la Comunitat Valenciana. Des de la Federació s’ha proposat expandir i augmentar el nombre de xiques que practiquen el futbol de base

Així en aquesta localitat, de poc més de 1000 habitants i amb un equip en Tercera Divisió ha pogut vore per primera vegada al seu estadi un partit de futbol femení.

Aquestes tecnificacions tenen dos objectius primordials, tant en femení com en masculí. El primer, detectar talents ocults en clubs que no són d’elit; en segon, ajudar a jugadors i clubs més modestos a perfeccionar tàctica i tècnica. En el primer punt, els seleccionadors valencians Javi Lafora i José Gimeno van seguir de prop l’evolució de tots els jugadors.

I què millor que encetar la tecnificació en Atzeneta que compta amb immillorables infraestructures i instal·lacions.

I així xics i xiques han sigut protagonistes en Atzeneta d’una immillorable jornada de Tecnificació.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.