NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Joan Sanchis és elegit diputat per la Vall ens Uneix

Per la unanimitat dels 28 regidors

Joan Sanchis, coordinador de l’àrea de Territori i Serveis Municipals de l’Ajuntament d’Ontinyent i membre de La Vall ens Uneix, serà el diputat representant del partit judicial d’Ontinyent a la Diputació de València en la legislatura que ara comença. Sanchis fou elegit per la unanimitat dels 28 regidors i regidories de La Vall ens Uneix obtinguts a la comarca als últims comicis municipals.

A més de fer valdre l’agenda d’Ontinyent i la Vall d’Albaida a les institucions superiors, l’alcalde afirmava que també es fiscalitzarà el treball que es realitze.

Sanchis anava el tercer en la llista electoral del nou partit de Jorge Rodríguez, la candidatura més votada amb diferència a la capital de la Vall. Es dóna la circumstància que Joan Sanchis havia decidit no incorporar-se a la llista electoral configurada per Jorge Rodríguez amb les sigles del PSPV-PSOE però en abandonar el partit i crear la nova formació, va passar a formar part de la llista. La seua elecció com diputat respon al seu doble perfil: polític i tècnic.

El nou diputat, que començarà a exercir com a tal quan es constituisca el proper 20 de juliol la nova corporació de la Diputació de València, es posava a disposició de la ciutadania per rebre els seus suggeriments.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.