NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La producció d´olives es queda al 30 per cent

L´escasa producció farà augmentar el preu

Campoenguera treballa amb una vintena de pobles de les comarques centrals i té en cartera 2000 socis, però enguany recollirà només un 30 per cent de la producció per culpa d’una collita escassa, la qual cosa provocarà un augment del preu final de l’oli per poder pal·liar les pèrdues.

Els agricultors accepten amb resignació el resultat de la collita, però a tots no ha afectat igual, així que hi ha alguns que estan contents pel resultat de la campanya, com este home de 68 anys que ha viscut tota la vida del camp i que té 800 oliveres en propietat de varietats diferents.

Haja molta o poca collita, en la cooperativa no paren de treballar. Allí seleccionen l’oliva que arriba directament de l’arbre o la que ve de terra, separant-les i elaborant així diferents qualitats d’oli. Això sí, el que envasa i comercialitza Campoenguera sempre és de la partida de major qualitat.

Comprovar amb una analítica el rendiment, la humitat, la grassa bruta i l’acidesa de cada partida és fonamental per a determinar la qualitat, així que el laboratori es converteix en un dels departaments més importants de la cooperativa.

Des de l’any passat l’oli que es pot comprar en la cooperativa Campoenguera té dos varietats per a adaptar-se als paladars més exigents, la suau i la intensa, però no és la única novetat incorporada, perquè des de 2014 totes les botelles porten un codi QR que permet als clients conèixer la data d’envasat i recollida, les varietats d’oliva que conté la botella, l’origen de la collita, la localització en google maps i, fins i tot, quins són els socis que han aportat la seua producció a la partida. I tot gràcies a la tecnologia que aporta la telefonia mòbil.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.