NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'òpera de Mozart "Les Arts Volant" visitarà Albaida el 29 de juny i la Llosa de Ranes el 4 de juliol

En la seua tercera edició.

L’òpera de Mozart “Les Arts Volant” visitarà un total de 12 municipis valencians en la seua tercera edició, entre ells Albaida, on s’iniciarà aquest recorregut i La Llosa de Ranes, concretament el proper dissabte 29 de juny i el 4 de juliol respectivament.

“Les Arts Volant” és una producció d'òpera portàtil del Palau de les Arts que compta amb la col·laboració de l'àrea de Cultura de la Diputació de València per a dur a terme gires d'estiu que han permès traslladar l'òpera de Mozart “Bastià i Bastiana”, a 10 municipis valencians en 2017, 14 en 2018, i 12 en aquesta gira final de 2019.

El projecte de “Les Arts Volant’ comporta un gran desplegament tècnic i artístic, ja que trasllada l'òpera en un format comprimit dins d'un camió dissenyat per a això. Aquest se situa en places i llocs emblemàtics de cada població visitada i queda perfectament camuflat una vegada es desplega l'escenari que alberga.

Els participants són d'alumnes avançats del Centre de Perfeccionament Plàcido Domingo, situat en el Palau de les Arts. Una oportunitat d'estrena i de contacte directe amb el públic que aporta molta experiència als actors.

La posada en escena de l'òpera de Mozart resulta àgil i ben compassada, i per moments ens trasllada al bosc on Bastiá i Bastiana teixeixen els seus jocs amorosos, lluitant amb la seva gelosia, tot en clau d'humor. Una obra per a tot tipus de públics i amb textos traduïts al valencià.

El projecte, amb alt grau de complicitat entre la Diputació de València i el Palau de les Arts, i d’accés lliure i gratuït, té la voluntat de popularitzar l’òpera i acostar-la a qualsevol racó del territori.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.