NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

HIssada de banderes a la platja de Gandia

La bandera blava s'ha renovat durant 33 anys

La platja de Gandia s’ha convertit un any més en una de les líders de qualitat en Espanya gràcies als certificats atorgats per diferents institucions i organismes. Ahir tenia lloc la hissada de banderes que demostren la qualitat mediambiental i de serveis d’aquest destí; es té la Bandera Blava; Aenor: ISO 14001; ISO 9001; Q-ICTE; Platja cardioprotegida i Ecoplayas. En l’acte a més de les autoritats polítiques han estat presents els responsables dels serveis que es presten a la platja.

Pel que fa a la bandera blava, la de Gandia és l’única platja de la província de València que ha renovat aquest distintiu els 33 anys de la seua història.

En l’acte s’ha recordat la feina realitzada des del departament de Turisme amb la certificació SICTED on ja s’han sumat no només establiments, la platja compta amb quatre xiringuitos certificats davant dels dos de l’any passat, sinó també serveis com la Policia Local i la Creu Roja.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.