NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Obres pas subterrani de vehicles a l'estació de tren

Començaren fa poc més d'un mes

Poc més d’un mes porta en marxa les obres de construcció del pas subterrani per a vehicles en l’Alcúdia de Crespins. Actualment s’està escometent la primera part de l’última fase, la 3.1, la construcció de rampes per al tràfic rodat en les vies del tren així com la integració de l’obra en l’entorn urbà.

L’actuació està valorada en 365.176 euros i està costejada, en gran part, pel Pla de Serveis Municipals, SOM, dependent de la Diputació de València. La resta depèn del consistori municipal entre els que es troben els 75.000 euros per a executar la remodelació de les places afectades per l’obra. Amb aquest projecte es compleix el que es va prometre a l’inici de la passada legislatura, deixant de banda l’anterior actuació que volia separar amb un mur i una passarel·la aèria. Les obres, per tant, estan executant-se com estaven previstes encara que dilatades en el temps.

Després d’inaugurar a finals de setembre passat el pas subterrani per a vianants i ara escometre el pas per a vehicles encara queden més reivindicacions com la construcció d’una nova estació i la incorporació d’un ascensor.

Les obres actuals tenen un termini d’execució de 5 mesos però encara es demoraran un poc més per una actuació d’Iberdrola. S’espera que després de les Festes Majors es tinga ja clara una data d’inauguració.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.