NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nou organigrama municipal a l'Ajuntament de Xàtiva

Compost per 10 regidors del PSPV-PSOE i 2 de Ciudadanos

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha donat a conèixer l’organigrama municipal per a aquesta legislatura on destaca l’entrada dels edils de Ciudadanos i on es dóna més competències a Ignacio Reig i Xelo Angulo que ocupen el segon escaló de l’organigrama a més de ser nomenats primer i segon tinent d’alcalde. El govern s’estructura en dos grans àrees, gestionades pels aquests dos regidors més propers a l’alcalde.

Així Reig a més de la delegació d’Hisenda que ja ocupava, estarà al front d’Economia, Urbanisme i Personal i assumeix Obres, Contractació i Patrimoni i la d’aigües Potables i Cementeri, ambdues dins de l’àrea de Polítiques de Territori. Xelo Angulo continuarà al front de Benestar Social i Cooperació. Altra regidora que assumeix més competències i serà quarta tinent d’alcalde és Lena Baraza. Continua amb Joventut a més d’Educació, Participació, Dona i Igualtat. Com tercer tinent d’alcalde trobem a Pedro Aldavero que segueix en Esports i assumeix Fira i Festes. L’alcalde, per tant, no seguirà al front d’aquesta regidoria. Tindrà la de Creixement Econòmic, dins de l’àrea de polítiques de capital humà. També dins d’ella es crea una nova delegació, la d’Administració Digital de la que es fa càrrec Ricardo Martínez, que també assumeix la de Conservació del Medi Urbà. Altra de les noves, Reme Sinisterra serà delegada de medi Ambient i Gestió de Residus, Arts Escèniques i Conservatori. Raquel Caballero portarà Cultura, Patrimoni, Turisme i Memòria. De Sanitat, Innovació i Gestió del Coneixement s’encarregarà altra cara nova, José Vicente Benavent. Mariola Sanchis es posa al front de Documentació i Promoció Lingüística. I ens queden per repassar les competències assignades als dos regidors de Ciudadanos, única formació que ha assumit les delegacions ofertes pels socialistes.

Juan Giner es posa al front de Polítiques de Seguretat Pública, Mobilitat i Protecció Civil i Maria Beltran de Falles i Gran Teatre.Tot i així, encara que Xàtiva Unida i el PP no compten amb delegacions sí tindran un contacte continu amb la gestió municipal ja que tots els grups polítics que estan en l’Ajuntament es troben representats en la Junta de Govern Local que es reuneix setmanalment.

L’aprovació del nou equip de govern tindrà lloc al ple del proper 6 de juliol.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.