NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia celebra el Dia de l'Orgull LGTBI+

Acte institucional amb hissada de bandera i lectura de manifest

Este cap de setmana les fatxades de nombrosos ajuntaments de les nostres comarques han lluït amb la bandera de l’arc de Sant Martí per celebrar el dia internacional LGTBI.

Les activitats entorn al #GandíaPrideOrgull 2019 van concloure divendres amb un acte institucional al consistori de la ciutat on es va reunir l’alcaldessa, la regidora d’Igualtat, el col·lectiu LGTBI i el Consell de la Joventut.

Baix la senyera multicolor, símbol de la lluita per la defensa dels drets y llibertats afectives i sexuals, el representant del Consell dels Joves, va llegir el manifest reivindicatiu, en nom del Consell Municipal de la Diversitat LGTBI. A més, va avançar futures col·laboracions amb els centres educatius de la localitat

D’altra banda , el àrea d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives del ajuntament de Gandia amb la nova regidora Joana Navarro,  ha pintat tres bancs més amb els colors de l’arc de Sant Martí, al  Passeig Rosa dels Vents  que es sumen als dos existents en la Plaça Major. L’objectiu: donar visibilitat als col·lectius i evitar la discriminació

Des del consistori de Gandia remarquen que el col·lectiu LGTBI ha estat marginat durant molts anys i que continuaran treballant per a aconseguir una ciutat educada amb llibertat i amb respecte cap a qualsevol orientació sexual.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.