NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gran èxit de participació a la Matinal Motera

La matinal motera es consolida amb la celebració de la 18 edició

Al rugir dels motors, la ciutat d’Albaida ha acollit este cap de setmana la ja tradicional Matinal Motera que ha congregat al voltant de 850 Spiders. Una de les concentracions més grans que es pot vorer a nivell nacional. Es tracta d’un esdeveniment que enguany ha complit la majoria d’edat i que es consolida així com veterana en aquest municipi de la Vall d’Albaida.

Per aquesta edició tan especial Moto Club Ciutat d’Albaida ha organitzat competicions i exposicions de vehicles antics o l’actuació en directe del grup musical “La Suite Rumba” entre d’altres:

 

 

Per tota l’avinguda de la Fira els visitants han pogut gaudir durant este diumenge d’autèntiques relíquies automobilístiques amb una extensa exposició de clàssics. A més, una de les novetats per a celebrar els 18 anys d’esta matinal, ha estat la 1ª Trobada Camionera Española que ha concentrat a conductors de gegants de tot el país.

 

 

Una de les coses més preades per als moters en estes matinals és l’ambient de germanor que es respira entre fums i gasoil. Encara que, enguany, en plena onada de calor, la germanor ha competit amb la beguda fresca

 

 

Sens dubte la Matinal Motera d’Albaida es un esdeveniment molt atractiu no sols per als amants del motor sinó, també, per a la gent de a peu ja que tothom disfruta i es sent acollit.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.