NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva enceta la programació de festes de Moros i Cristians amb propostes i activitats prèvies

Arranca amb una fireta infantil amb temática morocristiana

A penes queden 20 dies per a encetar les festes de Moros i Cristians i Oliva ja ha començat a escalfar motors amb la tradicional Fireta Infantil que organitza la Federació de Moros i Cristians de la ciutat. Una iniciativa per als menuts que ha encetat la recta final de les programacions prèvies a les Festes

La principal novetat d’aquesta edició han sigut el taller de robòtica on el xiquets i xiquetes han gaudit d’una aproximació a aquest món, programant i dissenyant xicotets robots que han vestit de moros, cristians per, una vegada realitzats, escenificar la primera Entrada robòtica de la ciutat d’Oliva.

També, després de l’èxit en l’edició anterior, i sent com és una aposta ferma de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva, es repetia el taller infantil de caps d’esquadra.

El capitans moro i cristià de 2019, caps d’esquadra de les filades Mosqueters i Almoràvit respectivament, han impartit  les lliçons d’este taller

Com a novetat també, s’han realitzat jocs tradicionals de taula,  jocs de fusta i un taller de maquillatge i perruqueria festera.

Des de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva es convida a tothom a gaudir de les festes grans de la ciutat, referents a la comarca de la Safor, i a anar obrint boca amb tots els actes previs als Moros i Cristians del 2019, que és celebraran a Oliva entre el 18 i el 21 de juliol.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.