NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les Arts Volant enceta el cicle de representacions 2019

Esta iniciativa de la Diputació de València i el Palau de les Arts visitarà les nostres comarques el mes de juliol

La Plaça Major d’Albaida ha acollit la inauguració de la temporada 2019 de “Les Arts Volant”. Un projecte de la mà de la Diputació de València i el Palau de Les Arts amb la voluntat d’apropar l’opera i acostar-la a qualsevol racó del territori per menut que siga. El camió d’aquesta producció d’òpera portàtil, dissenyat específicament per a aquesta tasca, va desplegar l’escenari i va quedar integrat en una Plaça Major engalanada amb més de 500 cadires per al públic i accés lliure.

L'Òpera de Mozart 'Bastià i Bastiana' ha plenat de musica clàssica el centre d’Albaida. Una obra humorística plena de gelosia i amor, entre els dos protagonistes, adaptada per a tots els públics, amb textos traduïts al valencià i artistes d’alt nivell procedents del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo.

La fugacitat de  “Les Arts Volant”, amb a penes tres setmanes de duració, i la intensitat de treball per als 6 artistes que la representen durant estos dies, obliga a rellevar-se els papers, pel que cadascun d’ells no sols canta sinó que també actúa.

Es tracta d’un espectacle que està tenint  molt bona acollida per part del públic, tant d’adults com de menors. I que compta ja amb unes 50 representacions per tota la Comunitat Valenciana

Dins de les nostres comarques la gira “Les Arts Volant” de la Diputació de València passarà aquesta setmana per Llosa de Ranes el dijous 4 de juliol. A més, Chella  rebrà al camió de les Arts Volants el diumenge dia 7. Una girà que tancarà l’edició del 2019 en el municipi saforenc de Xeresa, el diumenge 21 de juliol.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.