NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Generalitat concedeix una subvenció de 100.000 euros per a la remodelació del Consultori de la Seu

Uns diners que serveixen per a millorar i modernitzar aquest servei sanitari

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha concedit a Xàtiva una subvenció de 100.000 euros per a la remodelació integral del Consultori de la Seu, un projecte que ja es va anunciar al programa dels socialistes en la passada campanya electoral. Uns diners que serveixen per a millorar i modernitzar aquest servei sanitari a la ciutat i que, a més, actuarà sobre els elements patrimonials tan importants com el que disposa l’antic hospital.

El projecte es basa en traslladar totes les consultes mèdiques a la planta baixa, eliminant així les barreres arquitectòniques i adequant el servei a les necessitats d’una zona de la ciutat on hi viu molta gent major. Una vegada finalitzat el nou consultori comptarà amb quatre consultes, 2 de medicina i 2 d’infermeria, amb capacitat suficient per a albergar una taula d’atenció personal, llitera exploratòria i lavabo. Ocuparà l’actual zona de magatzem, amb una superfície d’uns 160 metres quadrats. També s’instal·larà un ascensor.

 

 

La intervenció, com diem, aprofitarà per restaurar elements patrimonials d’aquest edifici. Per exemple, s’actuarà en la neteja de l’enteixinat de fusta de la sala. També es fa imprescindible desmuntar el sòcol de ceràmica del segle XVIII present en la primera planta per a actuar en els forjats, sòcol que serà restaurat i recol·locat en la seua posició original. Es mantindrà part del paviment hidràulic existent i es reposarà el restant amb rajoles hidràuliques de color roig, d’acord amb el paviment de la resta de l’edifici. Per últim es recuperaran els ferratges i les contrafinestres de la fusteria exterior.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.