NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia enceta la programació d'estiu

S'esperen més de 300 activitats durant juliol i agost. Una mitjana de dos o tres per dia

Gandia ha presentat la programació per aquest estiu tant a la ciutat com a la platja, amb la col·laboració del sector turístic. L'ajuntament ha preparat més de 300 activitats, una mitjana de dos o tres per dia i adreçades a tots els públics.

A Gandia, per la seua banda, destaquen a més de les exposicions, el festival Polisònic, el Marquesa Concerts, la Universitat d'Estiu, mercats, les activitats del Palau Ducal (Cine Pot, música en pantalla, sopars borgianes, visites nocturnes) i el Pirata rock.

 

 

A la platja s'han programat moltes activitats culturals i musicals, com Una Mar de Músiques o el Cinema al costat del mar; activitats relacionades amb el medi ambient, com les sortides de Platja Natura, activitats esportives, com Levántate Corriendo o el torneig de tenis ORYSOL, més lúdiques, com el Mercat Multicultural i d'Artesania o els mercats ambulants de la platja i el Grau; i d’altres activitats tradicionals, com la processó de la Verge del Carme.

 

 

Els fullets ja han començat a distribuir-se en comerços del Centre Històric, hotels de la platja i en les oficines de turisme.

 

 

Perquè tots coneguen l'oferta, s'han editat 10.000 fullets informatius. (00:48) Amb una sola fulla, estos fullets il·lustren també mapes del Centre Històric  i de la platja i situen amb símbols on es desenvolupen les activitats per facilitar l'orientació de l'usuari. A més, també unifiquen l'oferta d'activitats a Gandia i la platja.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.