NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament convoca ajudes IBI a famílies amb ingressos de fins a 800 euros

Les ajudes podran ser de fins al 90% de l?IBI amb un màxim de 216 euros

Les unitats familiars d’Ontinyent amb ingressos de fins a 800 euros mensuals podran beneficiar-se de les subvencions que ha convocat l’Ajuntament  per al pagament de les despeses relatives a l’Impost de Bens Immobles (IBI) de la vivenda habitual.

 

 

La regidora d’Hisenda, Natalia Enguix, explica que la continuïtat a esta línia d’ajudes “respon a la voluntat del Govern d’Ontinyent d’ajudar a la major quantitat possible de nuclis familiars.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les ajudes podran ser de fins al 90% de l’IBI amb un màxim de 216 euros per als nuclis familiars amb ingressos mensuals de 0 a 534 euros; i de fins al 60% de l’impost amb un màxim de 144 euros per als que tinguen ingressos d’entre 534 i 800 euros, sent estes ajudes considerades com a guany patrimonial a efectes fiscals. El termini per a presentar les sol·licituds és fins el dia 31 de juliol de 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.