NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El deute que es rebaixa un 63% en set anys

És la tercera ciutat de la província de més de 30.000 habitants amb menor deute per càpita

Segons l’informe de deute viu dels ajuntament d’Espanya publicat pel Ministeri d’Hisenda, Ontinyent es converteix en la tercera ciutat de més de 30.000 habitants de la província de València amb menor deute per càpita, situat en 205 euros; després d’Aldaia amb 126 i Alzira amb 169. Igualment, la xifra de deute queda un 54% per davall de la mitjana de tots els municipis d’Espanya, que està en 448 euros i un 40% pel que fa a la mitjana autonòmica, 344  euros.

 

 

Amb l’arribada de Jorge Rodríguez a l’alcaldia i els canvis introduïts a la gestió econòmica han causat aquesta reducció progressiva. Si en 2011 el deute municipal per habitant va arribar a ser de 547 euros ara es situa en aquests 205 euros, un 63% menys.

 

 

 

 

La reducció té conseqüències positives per exemple pel que fa al pagament d’interessos als bancs ja que enguany l’Ajuntament haurà d’abonar 154.000 euros, un 82% menys dels 869.000 que s’arribaren a pagar en 2010. I a més a més aquesta reducció s’ha fet mentre es congelaven els impostos, taxes i preus públics i fins i tot baixant l’IBI un 10%.

 

 

 

 

Efectivament les arques sanejades del consistori ontinyentí permeten augmentar les inversions i donar un impuls a la promoció econòmica, amés de mantenir una constant i ferma aposta per les polítiques socials.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.