NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Comença l´Escola d´Estiu Campus d´Ontinyent

Enguany compta amb la participació de 60 xiquets i amb l´aigua com fil conductor

L’Escola d’Estiu Campus d’Ontinyent té un horari de 9 a 14 hores, totalment compatible amb l’Estiu Esportiu, l’oferta esportiva i formativa per als xiquets de 6 a 12 anys al Poliesportiu i els cursets de natació a la piscina coberta.

I com a novetat, en aquesta edició es compta amb una professional en educació especial. A més enguany l’escoleta es centra en la importància i l’ús de l’aigua en la societat moderna.

 

 

Així mateix, a través de l’Escola d’Estiu també està desenvolupant-se el programa de suport a les famílies en el període estival de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per tal que els menors en risc d’exclusió social pugen gaudir d’activitats d’oci i temps lliure, accedir a necessitats bàsiques d’alimentació alhora que es contribueix a facilitar la conciliació laboral.

 

 

Aquesta setmana 60 xiquets han començat la III Escola d’Estiu Campus d’Ontinyent, organitzada per l’Ajuntament, la Fundació Universitària Vall d’Albaida i la Universitat de València. Els participants, d’edats compreses entre 3 a 12 anys, gaudiran, fins al 26 de juliol d’una programació amb tallers, dinàmiques de grup, esports o excursions.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.