NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Tres joves del club Do-Chang participaran al Campionat d´Espanya de Taekwondo

Aquest dissabte Raúl Tudor, Javier Grau i Álex García representaran a la Comunitat Valenciana

Raúl Tudor, Javier Grau i Álex García són els tres esportistes del club esportiu Do-Chang de Canals que aquest dissabte 6 de juliol en Valladolid representaran a la Comunitat Valenciana al campionat d’Espanya de Taekwondo el que ha estat possible després d’aconseguir 2 ors i una plata al passat campionat autonòmic cadet que va atenir lloc a meitat de maig en l’Alcora.

El de Valladolid és un macrocamponat que espera a més de 1.000 participants i 2.000 acompanyants en categories sub21, cadet i Parataekwondo en les modalitats de combat i tècnica. A més la prova és puntuable per al rànquing per als Campionats d’Europa.

I és que aquest és un esport molt arrelat a Canals i en tota Espanya, país que és bressol de campions mundials i olímpics. Per exemple en Londres 2012 aconseguia el liderat per equips al instal·lar-se en tres finals amb saldo d’un or i dos plates. La disciplina, els valors i actituds van intrínsecs en tots els arts marcials.

 

 

I l’activitat d’aquest club canalí no para. Per exemple en aquest juliol de sis i mitja a set i mitja està tenint lloc a les seues instal·lacions un curs de defensa personal per a dones.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.