NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Pla Provincial d´Estalvi Energètic arriba enguany a 19 municipis de la Marina Alta

Les subvencions rondaran els 2.500 euro

El ple de la Diputació d'Alacant ha aprovat la distribució del Pla Provincial d'Estalvi Energètic 2019, que contempla ajudes per a 63 ajuntaments de la província d’Alacant,  amb una inversió que aconsegueix els 150.000 euros.

Les subvencions, que ronden els 2.500 euros, arribaran, dins de les nostres comarques, a 19 municipis de la Marina Alta.

En aquesta ocasió les subvencions aniran destinades a cobrir la redacció dels projectes corresponents en cada municipi en el 100% del seu import.

 

 

Les ajudes permetran impulsar diferents actuacions amb objectiu de millorar l'eficiència energètica en els municipis de la província  per a continuar fent d'Alacant un territori sostenible i respectuós amb el medi ambient.

 

 

En aquest sentit, la majoria de les actuacions es destinen a la instal·lació de punts de recàrrega per a  vehicles elèctrics  i de plaques fotovoltaiques per a autoconsum i a la millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat públic i del comportament tèrmic de l'envolupant d'edificis públics. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.