NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Pont Vell ja és per als vianants

S´ha pres la mesura davant un informe que alerta del seu deterioramen

La ciutadania d’Ontinyent ja gaudeix d’un Pont Vell de pas exclusiu per a vianants i bicicletes, després de l’informe  que ha alertat al consistori sobre el deteriorament del seu estat estructural i ha obligat a prendre la mesura de tancar-lo al trànsit rodat per evitar mals majors.

L’informe apunta que un dels punts més crítics de l’estructura és la volta d’un dels arcs del pont que s’ha mogut lleugerament. Entre d’altres desperfectes que s’han vist agreujats pel continu pas de vehicles. L’informe aconsella la prohibició del pas de vehicles i apunta la necessitat d’una intervenció al conjunt del pont per evitar possibles danys irreparables.

La rehabilitació d’aquest pont, reclamada per la ciutadania al procés Ontinyent Participa, estava prevista en 4 fases. Arrel de començar amb la primera, en la que el consistori encara treballa, s’han detectat defectes estructurals pels quals s’ha pres la decisió de fer-lo peatonal.  

Des de el consistori Ontinyentí demanen comprensió a la ciutadania i pareix que els veïns tampoc estan a disgust amb la mesura, que podria tenir els seus beneficis

En vàries ocasions s’havia parlat de la possibilitat de tancar-lo al trànsit rodat, i fins i tot el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d’Ontinyent contempla una proposta al respecte.

Per a  agilitzar el procés de reforma i restauració l’Ajuntament ha posat en marxa els mecanismes perquè es redacte un únic projecte que aborde tota la restauració integral restant amb la major rapidesa possible, per un import que rondarà de 720.000 euros.

Ara, els vehicles a motor podran continuar arribant a l’Ajuntament creuant el riu pel Pont de Santa Maria o el Pont Nou.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.