NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Avanç en la rebaixa de l´IBI del 2021 al 2020

L´Ajuntament rebaixaria la càrrega financera anual un 45%

Gràcies a les mesures anunciades per la Comissió Delegada del Govern per a Assumptes Econòmics, l’Ajuntament d’Albaida rebaixaria la càrrega financera anual un 45% el que permetrà abordar anticipadament la mesura de reducció de la pressió fiscal sobre la ciutadania del 2021 al 2020.

La proposta de l’equip de govern suposarà la rebaixa lineal del tipus impositiu de l’IBI en 2020 un 5% i un altre 3% addicional en 2021. A més, establirà mesures de beneficis fiscals amb un muntant total del 2% de la recaptació a empreses i professionals ubicats en immobles d’Albaida que generen ocupació estable, suposant un total de rebaixa de la recaptació d’un 10%. A més a més es proposarà una reducció de l’impost sobre vehicles del 2,5% en 2020 i un altre 2,5% en 2021 que completarà un paquet de mesures fiscals que es consideren de justícia social i amplament demandada per la ciutadania després d’anys on els veïns han suportat amb els seus impostos la desfeta econòmica de l’Ajuntament.

Però a més el govern municipal ha obtingut compromisos del govern de la Generalitat Valenciana per a ser inclòs al programa de reducció de deute de les entitats locals que està elaborant-se i que suposaria una amortització anticipada del deute de prop de 2 milions d’euros als propers 4 anys. Altra mesura que permetrà acomplir amb l’objectiu marcat de reducció del deute per baix del 110% a finals de 2021.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.