NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Todo Lote, el nou comerç al carrer Reina

En este espai comercial trobarem mobles i electrodomèstics de qualitat a preus molt econòmics

Ja ens avisa des de l’exterior que ací es pot trobar de tot, en electrodomèstics, mobiliari i articles de decoració però amb una important diferència a la resta, ací els preus són excepcionals. Parlem de Todo Lote, el nou comerç obert al carrer Reina de Xàtiva que ens ajuda a estalviar sense perdre la qualitat i per què? Perquè els seus articles procedeixen d’excedència de fàbrica o compten amb alguna menuda tara que permet que els preus puguen arribar al 50% de descompte.

Tot de marques conegudes i de total garantia que arriben també als PAE, el món dels menuts electrodomèstics.

Todo Lote engalana ara el carrer Reina número 65 de Xàtiva, un carrer emblemàtic i de fàcil accés ja que es troba en una de les entrades a la ciutat.

Todo Lote compta amb altre valor afegit, és un negoci canviant que cada setmana es renova així que la visita es farà assídua. Todo Lote qualitat al millor preu ja en Xàtiva.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.