NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'opera de "Les Arts Volant" passat dijous a la Plaça Major

Segona representació de l?òpera Bastià i Bastiana, una de les més emotives i interessants del jove Mozart

El passat dissabte Albaida va encetar la gira 2019 de les Arts Volants i ahir La Llosa de Ranes acollia la segona representació de l’òpera Bastià i Bastiana, una de les més emotives i interessants del jove Mozart. I es feia al carrer, a la Plaça Major perquè aquest és l’objectiu d’aquest projecte de la Diputació de València i el Palau de les Arts, fer arribar l’òpera a tots els racons de la nostra geografia.

Inspirat en la companyia de teatre La Barraca, de Federico García Lorca, que va representar obres de teatre clàssic espanyol en més de 70 pobles durant els primers anys 30, Les Arts crea la seua companyia itinerant d’òpera que viatja en un gran camió preparat per a transformar-se en escenari quan arriba a la plaça de qualsevol localitat i, posteriorment, oferir una òpera en directe.  L’Òpera es munta sobre un “camió-escenari”, que conté tot allò necessari per a la realització de l’espectacle: decorats, il·luminació i so.

Els seus intèrprets són cantants del Centre Plácido Domingo acompanyats al piano i es compta amb el suport de personal tècnic de Les Arts per a la posada en escena.

I és que la posada en escena de l’òpera de Mozart resulta àgil i ben compassada, i per moments ens trasllada al bosc on Bastià i Bastiana teixeixen els seus jocs amorosos, lluitant amb les seues gelosies, tot en clau d’humor. Ens trobem davant d’una obra que ha tingut una magnífica acollida per part del públic, tant d’adults com de menors, ja que és una obra adaptada per a tots els públics i, a més, amb textos traduïts al valencià. Després d’Albaida i la Llosa de Ranes el seu periple fa parada aquest diumenge 7 en Xella a les 22 hores.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.