NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les brigades forestals de la Diputació reforcen la vigilància a l´estiu

Treballen de manera intensiva per a detectar incendis en les seues fases inicials

Amb l’inici de l’estiu s’incrementa el risc d’incendi en les nostres muntanyes. Per això, és vital identificar amb rapidesa els conats que es produeixen.

Amb aquest objectiu, fins al pròxim 30 de setembre, les brigades forestals de la Diputació de València modifiquen el seu pla de treball habitual i incrementen les hores de vigilància en torns de matí i vesprada. Aquest es el cas de la Brigada B de Vallada que treballa de forma intensiva per a mantenir la seguretat de les nostres muntanyes

Així mateix els dies en què s'haja establert nivell de preemergència 3 per risc extrem d'incendis forestals, com es el cas del nostre territori per a demà dissabte, així com els diumenges i festius, les brigades es dediquen exclusivament a labors de vigilància, tant des dels punts assignats com en ruta.

Dins de les tasques desenvolupades durant els dies de vigilància, adquireixen especial rellevància les comprovacions de fum.

La brigada s’encarrega de donar l'avís al Consorci Provincial de Bombers i acudir a la zona per a comprovar si es tracta d'una situació de perill real.

D'altra banda, també realitzen en període de vigilància un seguiment de les tempestes amb aparell elèctric, ja que en el cas de tempesta seca la probabilitat d'incendi forestal és molt alta.

Per això, es presta especial atenció en les zones afectades i es visiten per a comprovar si hi ha algun llamp latent que puga desencadenar un incendi; el qual es pot produir inclús diversos dies després d'haver caigut.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.