NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´Ajuntament celebra el primer plenari amb la nova organització municipal

Les dues primeres tinences d´alcaldia les ocupen Xelo Angulo i Ignacio Reig

Moltes cares noves hem trobat al primer plenari del nou mandat que comença en l’Ajuntament de Xàtiva; un plenari d’organització i funcionament de la corporació municipal i de repartiment de competències. Al capítol de retribucions, l’alcalde Roger Cerdà conservarà la mateixa assignació. El nombre de regidors alliberats es manté en dos; Xelo Angulo i Ignacio Reig. Ambdós ocupen les dues primeres tinences d’alcaldia; assumeixen la responsabilitat de coordinar les dos grans àrees de l’ajuntament i gestionen les ponències de més pes com són Hisenda, Benestar Social, Urbanisme o Personal. Les seues retribucions pugen un 12,8%. Es crea, a més una nova plaça eventual de comunicació, premsa i xarxes socials i altres tres de secretaria-recolzament administratiu per a cadascun dels grups polítics; grups tots ells que per primera vegada estaran representats en la junta de govern.

Les sessions plenàries es seguiran celebrant l’últim dissabte de cada mes i les comissions informatives s’incrementa de tres a quatre, en funció de la nova arquitectura aprovada per l’executiu. Els regidors sense dedicació exclusiva, tant els que tenen delegacions com els de l’oposició també voran incrementades les assignacions ja que les dietes per assistència a òrgans col·legiats com plenaris, juntes de govern, comissions o juntes de portaveus, pujaran un 10%, partida que estava congelada des de l’inici de la crisi, en 2007. En una proporció similar s’augmenta la dotació econòmica assignada als grups polítics en l’ajuntament.

De 15 regidors amb delegacions de l’anterior etapa s’ha passat a 12 actuals, 10 del PSPV-PSOE i els dos de Ciudadanos, única formació política que va acceptar les delegacions ofertes pels socialistes. Vuit regidors electes debuten al consistori.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.