NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Un estudi de la Conselleria d´Educació inclou al Conservatori Josep Melcior Gomis al Pla Edificant

L'estudi, a càrrec dels tècnics de l?ajuntament, serà el que determine com ha de ser la intervenció

El Conservatori Professional de Música “Josep Melcior Gomis” d’Ontinyent s’inclourà al Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. Així serà després que la Conselleria d’Educació haja notificat a la regidoria d’Educació  la de l’Ajuntament un estudi de patologies estructurals a l’edifici.

La Conselleria ja té compromesos més de 20 milions d’euros de fons autonòmics en actuacions a Ontinyent.  Però, el passat mes d’abril, després que s’ampliara la dotació i durada del Pla, en 300 milions d’euros i 2 anys, l’Ajuntament va sol·licitar afegir dins d’este programa la reforma del Conservatori Professional de Música.

 

 

Ara, l’estudi, a càrrec dels tècnics de l’ajuntament, serà el que determine com ha de ser la intervenció dins del Pla Edificant de la Conselleria, en este històric edifici, construït als anys 70, al barri del Poble Nou.

 

 

El Conservatori ja ha plantejat una proposta amb el recolzament del consistori ontinyentí. Si l’estudi es favorable a la restauració, el plantejament  insta a la Conselleria a procedir a la rehabilitació de l’edifici principal , a demolir totalment els antics tallers ubicats al pati del conservatori, i a construir un edifici adjunt per a completar les instal·lacions necessàries.

 

 

A l’edifici principal ja s’han fet actuacions de millora i manteniment com la instal·lació de parquet i butaques a l’auditori.

 

 

El Conservatori “Josep Melcior Gomis” compta amb 47 professionals en l’àmbit musical i ofereix formació de grau mitja i superior en especialitats de vent, com clarinet, contrabaix o fagot, de corda com la de guitarra, violí o piano, de percussió i també de cant.

 

 

El recinte compta amb biblioteca i amb saló d’actes pel que es un recinte que alberga ocasionalment activitats extraescolars com concerts, audicions, cursos i seminaris, a més d’altres celebració com el fi de curs, el concert inaugural de cada curs o la celebració d’exposicions de diversos tipus.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.