NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Daimús celebra la segona afaitada contrabandista dins de les festes morocristianes

És tracta d'un acte on membres de les filades s'afaiten la barba per a complir la tradició

Una setmana després d’homenatjar al seu patró Sant Pere, Daimús continua en festes, passant de les patronals a les de Moros i Cristians. El divendres 5 de juliol, un dia abans de l’acte per excel·lència, l’entrada dels dos bàndols, la cabila dels Contrabandistes es va omplir de festers, no només d’aquesta filà, també d’altres per assistir in situ a la segona afaitada contrabandista;  així uns quants dels seus membres asseguts a un setial com el de “Juego de Tronos” perdien la barba per complet llevat de les patilles, per acudir a l’acte gran com mana la tradició

Els perruquers no només afaitaren amb els utensilis comuns de la seua professió també es van atrevir a fer-ho amb aquesta  navalla de grans dimensions, la pertanyent al cap d’esquadra.

Com diem molts foren els que van acudir a aquesta cita tan peculiar com els membres d’Alí Ben Alà, fundada en 1994 i que estan per tant, d’aniversari, 25 anys sent part de la festa a Daimús o la filà cristiana Creuats, capitana en aquest 2019.

3 dies de festa on s’ha rememorat amb excel·lència les batalles entres moros i cristians durant l’època de la Reconquesta.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.