NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Quatre jugadors de la World Padel Tour s'exhibeixen en una festa amb música i tapes

Durant tots els caps de setmana de juliol, l?Ajuntament organitza activitats prèvies a les festes de Santa Anna

A finals de mes, Bellús celebra les festes en honor a la patrona del municipi, Santa Anna. Per aquest motiu, durant tots els caps de setmana de juliol, l’Ajuntament organitza activitats prèvies com la que tenia lloc el passat divendres amb la celebració d’una festa del pàdel i la presència d'alguns dels millors jugadors valencians.

No sols va haver-hi esport sinó, també, beguda i tapes. La celebració va començar amb un minitorneu i un partit d’exhibició en el que van participar Aitor García i David García amb Ferran Insa i Ferran Bueno, tots ells jugadors de la World Padel Tour, un circuit professional de pàdel de referència a nivell mundial que reuneix els millors jugadors i jugadores del rànquing.

Es tracta d’un esdeveniment organitzat pel consistori amb l’objectiu de promocionar no sols l’esport sinó també les instal·lacions amb les que compta Bellús

Després de la intensa jornada de pàdel la nit va concloure amb una actuació musical en directe.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.