NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La flautista de Ciudad Real Celia Ávila i la saxo de Melilla Alicia Sargsyan guanyen en vent-fusta al V Concurs de Joves Intèrprets

En cinc anys de vida, el concurs s?ha convertit en tot un referent per on han passat quasi 400 músics

El V Concurs de Joves Intèrprets de la Llosa de Ranes ja ha proclamat als guanyadors, en aquest cas guanyadores en la categoria de vent-fusta: Celia Ávila, flauta de Ciudad Real en modalitat A, fins als 16 anys, que s’emporta diploma i 600 euros i  Alicia Sargsyan, saxo de Melilla; en modalitat B, fins als 12 anys. Per a ella diploma i val de 250 euros a bescanviar en Sanganxa.

En cinc anys de vida, el concurs s’ha convertit en tot un referent per on han passat quasi 400 músics, 75 s’han inscrit en aquesta edició. Està organitzat conjuntament per l’Ajuntament, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i la fundació Sanganxa.

El concurs consta de dues fases presencials; la primera, la semifinal on interpreten l’obra obligada. El jurat selecciona per cada especialitat fins a un màxim de 6 músics en la modalitat A i un màxim de 3 en la B per a passar a la final on cadascun d’ells interpreten una obra de lliure elecció. Enguany els membres del jurat el composen Dani Ibáñez, professor oboè, banda municipal d’Albacete; Carlos Pellicer, professor de clarinet i compositor i Abdón García, professor saxo conservatori de València. Els tres van destacar l’alt nivell dels participants el que va fer molt difícil la deliberació dels guanyadors sobretot dels més majors.

Aquest cap de setmana serà el torn d’escoltar als joves músics de l’especialitat vent-metall que com sempre tindrà lloc a l’Auditori Mestre Vicent Tortosa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.