NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Rafael Mora relleva a Francisco Pallás en la presidència del Rotary Club

La investidura amb el collar identificatiu s'ha celebrat a una cerimònia en l?hotel restaurant Montsnt

Rafael Mora s’ha convertit en el nou president del Rotary Club de Xàtiva després de ser investit amb el collar identificatiu en una cerimònia celebrada en l’hotel restaurant Montsant enclavat, com veiem, en un entorn privilegiat. El president eixint, Francisco Pallás i el macer Julio Cabrera foren rellevats dels seus respectius càrrecs pel mencionat Mora i el nou macer,  Eliseo Castelló. Altres membres formen part de la nova junta directiva que estarà al capdavant d’aquesta organització de gran calat social durant un any.  

Francisco Pallás posa així punt i final a un mandat molt especial on el club ha commemorat el 30 aniversari de la seua creació a Xàtiva i precisament un dels seus fundadors Eusebio Martínez fou homenatjat en l’acte. El mateix president eixint fa una valoració del seu any al càrrec.

El Rotary  International fou fundat en 1905 per tal de prestar ajuda humanitària als més necessitats, fomentar uns nivells elevats d’ètica i contribuir a la difusió del bé i la pau en tot el món. L’organització està oberta a persones de totes les races, religiós, ideologies i gèneres. Actualment hi ha 34.282 clubs amb més d’1,2 milions de membres a tot el món. El Rotary Club són les seccions locals del Rotary Internacional.

 

 

Un servei encomiable que compta amb el recolzament de la societat civil i les autoritats; l’alcalde Roger Cerdà no va faltar a la cita com tampoc l’abat de la ciutat, José Canet.

 

 

Des d’aquesta casa també li donem l’enhorabona i li augurem un excel·lent mandat al nou president Rafael Mora i junta directiva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.