NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Multitudinaria ofren de flors a la Mare de Déu de la Soledat d´Ondara

La Verge va desfilar en processó junt a les Regines i les seues Corts, fins al moll del Prado

El diumenge va tindre lloc a Ondara la tradicional ofrena de flors a la patrona, la Mare de Déu de la Soledat. La Verge va desfilar en processó junt a les Regines i les seues Corts,  fins al moll del Prado.

Ondara es va bolcar amb aquest acte tan arrelat, Centenars de persones de totes les edats, van omplir l’espai habilitat per a l’ofrena i van lliurar un ram de flors a laMare de Déu de la Soledat , acompanyada en tot moment per la Unió Musical d’Ondara. La devoció a la Mare de Déu  va quedar de manifest un any més.

La Regina Infantil 2019, figura que ha recuperat enguany el municipi, des de 2015, va oferir el seu ram a la Verge amb molta il·lusió

 

 

La Regina 2019 va desfilar entre aplaudiments, i va depositar el ram, rendint així homenatge a la patrona del poble a la que enguany representa. Una experiència que voldria repetir tots el anys

 

 

Pel moll van desfilar centenars d'ondarencs, representants de col·lectius i associacions locals, així com els integrants de la Comissió Soledat 2019, i representants de les comissions de festes dels últims anys, incloent-hi les Corts i les Regines de les Festes, així com Regines d'altres localitats de la comarca que van rendir homenatge a la Mare de Déu depositant enfront de la seua imatge rams de flors.

 

 

Una vegada finalitzada l´ofrena la pirotècnia Ricardo Caballer va ser l’encarregada de disparar un castell de focs d´artifici

 

 

L’acte d l’ofrena va concloure amb el trasllat de la Imatge fins a l’esglesia Parroquail  de Santa Anna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.