NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El col.legi la Sènia acull la Gala del l´Esport amb nombroses distincions

Un acte, ja convertit en tradició en el qual es reconeix el treball i l'esforç dels diferents clubs esportius

El col.legi La Sénia de l'Alcúdia de Crespins va acollir, com cada any, la Gala de l’Esport. Un acte, ja convertit en tradició en el qual es reconeix el treball i l'esforç dels diferents clubs esportius que estan presents al poble.

L’alcalde de l’alcudia de Crespins i el regidor d’esport pujaven a l’escenari per a fer l’entrega de guardons als clubs esportius locals pels èxits aconseguits en la temporada 2018-2019

 

 

El primer dels guardons es va entregar a Marta Calatayud per la seua trajectòria i a Isidoro Blanco per la seua dedicació, ambdós del Club de Patinatge.

 

 

De la Associació de Pilates “Totes juntes” es va premiar a  Isabel Albuixech i a Anna Nieves Franco per la seua vocació.

 

 

A més, l'ajuntament va rendir homenatge als jugadors del Club de Tennis pels resultats obtinguts i a Francisco Fogués.

 

 

Juanita Payà de la Associació Climateri va ser la següent condecorada per la tasca que fa aquesta entitat en el foment de l’esport a la tercera edat.

 

 

També, va rebre la seua distinció el Club de Tir Olímpic La Costera.   Una de les seues integrants es manifestava orgullosa i animava a la gent a practicar el tir olímpic, un esport desconegut i minoritari

 

 

La Societat Ornitològica de la localitat va estar guardonada pels resultats obtinguts en el concurs nacional celebrat a Badajoz i es premià a Diego Boluda, Antonio Simón, Joaquín Pla i Vicente Calabuig.

 

 

També va rebre honors el Club de Futbol ACDC, que enguany ha complit el 65 anys d’història, amb distinció per al veterà Lluís Beniel.

 

 

Sens dubte, un esdeveniment que com altres anys ha sigut la festa de l'esport local on les autoritats municipals van posar en valor tot el treball dels esportistes del poble incentivant a que continuen collint èxits.

 

 

Per a finalitzar el acte, el mateix regidor d’esports va ser l’encarregat de entregar els últims guardons d’aquesta gala a Josep Moyano, Aniceto Navarro i Iñaki García, per la seua implicació en el món de l'esport a l'Alcúdia de Crespins.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.