NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La IV Trobada D´Arrel plena els carrers de Beniarjó de folklore popular valencià

Es tracta d'una mostra de balls, cançons i cants Valencians de la Diputació

Dissabte passat el municipi de Beniarjó va gaudir del folklore valencià amb la quarta de les jornades "D'Arrel". Es tracta d’una mostra de danses populars dins de la IV Trobada de Folklore, Música, Cançons i Cants Valencians que organitza la Diputació i que cada any visita diferents municipis de la Comunitat.

La Regidoria de Cultura de Beniarjó ha treballat conjuntament per a acostar al municipi una gran varietat de actuacions.

 

 

D'Arrel,  es una iniciativa amb diferenst activitats lligades a les manifestacions populars i culturals arrelades a les comarques valencianes, a través de les propostes musicals.

 

 

Concretament a aquesta trobada han participat la Xaranga Kriptonia, la colla de dolçainers i tabaleters de La Safor, el Grup de Dances L’almogáver de Sueca, la Rondalla Agredolç, el Grup de Balls Populars Les Folies de Carcaixent i el Grup de danses Trapig de Beniarjó

 

 

A més, no sols participen els dansadors i dansadores sinó que tothom pot unir-se i gaudir del ball i la música valenciana.

Aquestes Trobades a càrrec de la Diputació naixen amb la finalitat de promoure la cultura popular i tradicional de les comarques valencianes. Les representacions i la música “D'Arrel” tornarà a recórrer les nostres comarques a partir del mes de maig amb noves propostes de cultura tradicional.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.