NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Artur Heras presenta el dietari ``Ribera i jo´´

oEl llibre relata la seua història contraposada a la d?altre artista xativí, Josep de Ribera, l?Espanyoleto

Poques vegades la presentació d’un llibre ha arrossegat a tant de públic però és que aquesta ocasió era especial. Artur Heras és l’autor de “Ribera i jo” on comparteix la seua visió sobre Josep de Ribera, l’Espanyoleto, un company de professió i d’arrels on Xàtiva es converteix en el nexe d’unió de tota l’obra. L’acte, celebrat a la Casa de Cultura, on no va faltar l’alcalde Roger Cerdà, va ser conduit per l’escriptor Manuel Vicent, artífex de “Tranvia a la Malvarrosa” i el teòric de l’art Anacleto Ferrer. En “Ribera i jo”, el lector pot trobar dos visions d’un mateix paisatge des de dos punts de vista contraposats on s’observa la tradició de Ribera i l’avantguardisme de Heras. El llibre és un dietari il·lustrat amb 96 entrades on l’artista xativí fa un itinerari imaginari.

L’obra va nàixer quan Heras preparava l’exposició antològica que va mostra en Xàtiva en abril i maig. En ella, mostrava la seua trajectòria a través de quatre espais, deixant un lloc específic per a Ribera, el Palau de l’Ardiaca, com un dels grans autors que l’han influït al llarg de la seua carrera.

Un llibre que es llança en versió castellana i valenciana.

Artur Heras és un dels artistes contemporanis valencians més destacats. Nascut a Xàtiva en 1945, en la seua joventut formà part activa del moviment renovador de la figuració, imprimint des de llavors referències crítiques de caire social a les seues creacions. Paral·lelament a la seua activitat artística, fou el director de la mítica Sala Parpallo entre 1980-1995, des de la qual donà a conèixer les obres de grans artistes de relleu internacional.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.