NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Processó del Santíssim Crist de la Bona Mort ha estat declarada Be d`Interès Provincial

Esta festa patronal ja comptava, des de 2014 amb la declaració de Festa d?Interès Turístic Local.

La Conselleria d’Economia, Indústria, Ocupació i Turisme ha atorgat la declaració de Festa d’Interès Turístic Provincial a la Processó del Santíssim Crist de la Bona Mort de Bellús. Esta festa patronal ja comptava, des de 2014 amb la declaració de Festa d’Interès Turístic Local.

Sens dubte, esta processo que la localitat celebra cada tercer diumenge de setembre es l’acte per excel·lència de les festes patronals.

 

 

Una processó única a les nostres comarques i molt particular, que destaca per l’acompanyament pirotècnic que fa l’Associació de Tiradors de Coets del Crist de la Bona Mort durant tot el recorregut. Durant aquesta celebració reina la obscuritat i el Crist processa pel municipi il·luminat, tan sols, per les explosions de la pólvora.

 

 

No se escatima en coets. Això si, ha de estar tot reglamentant i en ordre

 

 

Al 2013 es va reformar la teulada y la façana de l’Ermita on descansa el Crist de la Bona Mort de Bellús durant tot l’any.

 

 

Enguany amb motiu de la declaració de la festa com a  Be d’Interès Provincial de la Comunitat Valenciana, l’Ajuntament ha anunciat que invertirà  30.000 euros per a adequar i rehabilitar l’entorn exterior d’esta Ermita des de la que eixirà el Crist en processó el pròxim 15 de setembre a les 20:00 de la vesprada.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.